Griezmann verkiest Messi boven Mbappé: "Beste speler ter wereld"

15 december 2022, 13:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Antoine Griezmann (31) vindt dat Lionel Messi de beste speler van het wereldkampioenschap is. De Fransman is vol lof over zijn voormalig ploeggenoot bij FC Barcelona. "Voor mij is hij de beste speler op aarde", vertelde de aanvaller.

Zondagmiddag staat hij echter tegenover Messi in de WK-finale. Dat hij Messi tot de allerbeste benoemt, is best opmerkelijk. Het is openlijk bekend dat de twee bij FC Barcelona niet de allerbeste relatie hadden. Er zou zelfs een keer zijn gevochten door beide heren op een training van de Catalaanse grootmacht, maar dat heeft Griezmann altijd ontkend.

Zijn ploeggenoten bij de nationale ploeg van Frankrijk zijn vooral onder de indruk van de prestaties van de voetballer van Atlético Madrid, die op het middenveld staat in Franse dienst. "Hij heeft laten zien dat hij een van de beste spelers ter wereld is", loofde Aurélien Tchouaméni, die meteen daarna niet Messi maar Kylian Mbappé benoemde tot de allerbeste voetballer ter wereld. Ook Jules Koundé is onder de indruk van Griezmann. "Hij was opmerkelijk goed tegen Marokko. Hij loopt alle gaten dicht en elke keer als hij de bal heeft, doet hij iets goeds met de bal."

Lees ook: Waarom Koeman Griezmann inruilde voor De Jong

Griezmann kameleon

Griezmann krijgt zelf overigens ook vanuit alle hoeken complimenten voor zijn spel tijdens het WK in Qatar. 'Antoine Griezmann is al twee WK's op rij een cruciale factor als kameleon die van gedaante kan verwisselen', schreef journalist Süleyman Öztürk op twitter. 'Met en zonder bal een andere kleur. Tussendoor uitgelachen omdat hij bij Barcelona linksbuiten moest staan. Voetbal is soms een vreemde sport.' Ook de afwezige Paul Pogba nam het op voor Griezmann. 'Het lijkt soms wel of Griezmann mij én N'Golo Kanté tegelijkertijd vervangt.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen