Veerman ergerde zich aan Sneijder: "Wat een klootzak ben jij"

17 december 2022, 22:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joey Veerman was deze week te gast bij het programma Bij Andy in de auto. Daar was de middenvelder van PSV open over onder meer de kritiek die hij wel eens krijgt. Specifiek haalde hij de woorden van Wesley Sneijder van eerder dit seizoen aan. 

Eind augustus reageerde Sneijder bij RTL 7 op het interview van Veerman na de 0-1 nederlaag tegen Rangers FC, waardoor PSV de Champions League niet wist te bereiken. "Ik heb vorige week al aangeven dat ik een nummer acht ben, maar ik doe waar ik word opgesteld", zei Veerman, die die wedstrijd als tien speelde. 'Een merkwaardig interview', zo oordeelde Sneijder onder meer door die uitspraak.

"Als iemand iets over je zegt, vind je het gelijk al een klootzak", zei Veerman, die er enkele maanden later wel om kan lachen. "Ik had dat toen met Sneijder ook. Hij zei dat ik moest zeggen dat ik zelf slecht was, maar dat had ik zelf ook wel door. Dankzij hem stond het hele land in brand en moest ik overal op kantoor komen", doelde Veerman op de verdere kritiek op zijn uitspraken. 

'Wat een klootzak'

Veerman legde vervolgens uit dat hij dacht met dezelfde interviewer te praten - wat niet zo bleek te zijn - en dat hij daarom ietwat geïrriteerd aangaf liever op acht te spelen. "Toen zei Sneijder: 'Ik zou als trainer niet blij zijn als een speler dit zou zeggen.' Maar dan denk ik: dit heb je zelf ook wel eens gezegd. Kritiek boeit me geen reet, maar ik kan dan wel even denken: wat een klootzak ben jij."

Veerman vertelde het hele verhaal met een knipoog en benadrukte dat hij geen problemen heeft met Sneijder. "Ik weet ook wel dat hij op tv wel iets moet zeggen en er iets van moet vinden. Ik heb verder ook niks tegen hem. Ik vond het een gruwelijke speler."

Lees ook: Veerman baalt: "Het EK 2024 zit nu wel in mijn hoofd"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen