'Juventus is Ajax te slim af en neemt contact op met Karsdorp'

21 december 2022, 10:37

De toekomst van Rick Karsdorp ligt na zijn vertrek bij AS Roma mogelijk toch nog in de Serie A. Recordkampioen Juventus heeft namelijk volgens Italiaanse media contact opgenomen met het management van de Nederlander, die momenteel op zoek is naar een nieuwe club. Voordat Karsdorp daadwerkelijk kan tekenen in Turijn, zal er echter nog wel over een aantal zaken onderhandeld moeten worden. 

Dat meldt Juventus-clubwatcher Daniele Longo. Volgens de Italiaan staat Karsdorp op een kleine shortlist om de verdediging van Juventus te versterken en heeft hij al een voorstel van de club ontvangen. Juventus zou de rechtsback aankomende winter aan de selectie toe willen voegen op huurbasis, met mogelijk een optie tot koop daarin betrokken.

Ook AS Roma zou mee willen werken aan een vertrek van Karsdorp naar Juventus, gezien de dramatische verhoudingen tussen de Nederlandser en hoofdtrainer José Mourinho. De Romeinen willen Karsdorp echter alleen zien vertrekken op basis van een definitieve verkoop. Beide partijen zouden daarom momenteel onderhandelen over een mogelijke ruildeal, waarin de Italiaanse rechtsback Mattia De Sciglio betrokken is. Mourinho ziet de Italiaan graag komen, maar of Juventus bereid is om afscheid te nemen van De Sciglio is niet bekend. 

Juventus is Ajax te snel af

Het eventuele tekenen van Karsdorp bij Juventus is mogelijk slecht nieuws voor Ajax. Afgelopen maandag kwam namelijk het nieuws naar buiten dat ook de Amsterdammers geïnteresseerd zouden zijn in de diensten van de 27-jarige rechtsback en dat er zelfs al een eerste gesprek tussen beide partijen heeft plaatsgevonden. Dit zou een gevoelige transfer betekenen voor Karsdorp, gezien diens lange verleden bij aartsrivaal Feyenoord. 

Lees ook: 'Ajax in gesprek met Rick Karsdorp over winterse transfer'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Te 'slim' af..

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die willen we toch niet in Amsterdam ha ha

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die had ook nooit naar Ajax gegaan. Mensen schrijven alle onzin op tegenwoordig.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies die zou zelf ook niet willen als het allemaal al waar was

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen