WK-flop Bale denkt na teleurstellend toernooi nog niet aan stoppen

23 december 2022, 08:17

Het teleurstellende WK van Wales was mede te danken aan een slecht optreden van boegbeeld Gareth Bale. De 33-jarige aanvaller, die in juni dit jaar Real Madrid verruilde voor Los Angeles FC, overwoog zelfs een tijdje om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Echter meldt The Mirror dat Bale de knoop heeft doorgehakt en actief blijft in de voetballerij.

Wales bleef dit WK in Qatar steken op slechts één punt. Ook aanvoerder Bale kon zijn stempel niet drukken. De grote ster van Wales maakte maar één doelpunt, dat was vanaf de strafschopstip tegen VS. De Franse krant L'Équipe plaatste de 33-jarige zelfs in het flopelftal van het toernooi en beoordeelde zijn prestaties met een drie.

Los Angeles FC

Bale tekende in juni een contract bij Los Angeles FC tot 2024. Dat werd tot dusverre geen succes. De Welshman kampt al zijn hele carrière met blessures en kwam tot nu toe slechts dertien keer (waarvan twee aan de aftrap) in actie voor de Amerikanen. De aanvaller maakte pas één doelpunt voor zijn nieuwe club. Desalniettemin bracht The Mirror naar buiten dat Bale het goed naar zijn zin heeft en heeft besloten om zijn contract na te komen.

Ondanks de blessures die Bale al zijn hele carrière achtervolgen, kan de aanvaller terugkijken op een schitterende loopbaan. Na zijn doorbraak bij Tottenham volgde er in 2013 de overstap naar Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad behaalde de Welshman grote successen met drie landstitels en maar liefst vijf Champions League-trofeeën.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen