Van Bommel krijgt goed nieuws; koploper lijdt pijnlijke nederlaag

26 december 2022, 21:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mark van Bommel heeft op Tweede Kerstdag goed nieuws gekregen in de Jupiler Pro League. De trainer kwam zelf niet in actie met zijn Royal Antwerp, maar zag koploper KRC Genk een nederlaag lijden op bezoek bij KV Kortrijk. Zodoende kan Antwerp het gat met de lijstaanvoerder kleiner maken.

Genk had voor het WK een geweldige serie neergezet en verspeelde pas vier punten in de competitie. Op bezoek bij degradatiekandidaat Kortrijk bleek echter dat de koploper, ondanks de tijd van het jaar, geen cadeautjes zou krijgen. Genk leek genoegen te moeten nemen met een puntje, maar kreeg uiteindelijk helemaal niets. Een late treffer van Felipe Avenatti zorgde voor feest bij Kortrijk.

Lees ook: Opvolger Alfred Schreuder moet na nieuwe domper écht vrezen

Dinsdagavond (20.00 uur) krijgt het Nederlands getinte Antwerp de kans om de druk op Genk enigszins op te voeren. De ploeg van Van Bommel brengt een bezoekje aan Westerlo, de huidige nummer zeven van de Jupiler Pro League. Antwerp komt bij een overwinning op 38 punten en heeft dan alsnog flink wat goed te maken. Genk heeft namelijk al 46 punten verzameld. Union Sint-Gillis staat tweede met 39 punten.

Club Brugge

De regerend landskampioen van België speelt momenteel helemaal geen rol in de titelstrijd. Club Brugge kwam maandagmiddag niet verder dan 1-1 tegen OH Leuven. De bezoekers dompelden Club diep in blessuretijd in rouw door de gelijkmaker te verzorgen. Brugge heeft 34 punten en bezet de vierde plaats. De dagen van trainer Carl Hoefkens lijken geteld bij de club van Noa Lang en Bjorn Meijer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen