Frenkie en Memphis komen veelbesproken Lahoz meteen weer tegen

27 december 2022, 13:29

Frenkie de Jong en Memphis Depay krijgen in hun eerste officiële wedstrijd sinds de uitschakeling op het WK meteen weer te maken met Antonio Mateu Lahoz. De veelbesproken scheidsrechter heeft op 31 december de leiding over de Catalaanse derby tussen FC Barcelona en Espanyol.

Lahoz was de scheidsrechter die twee en een halve week geleden de kwartfinale van het WK tussen het Nederlands elftal en Argentinië floot. De 45-jarige arbiter eiste een hoofdrol op door een recordaantal gele kaarten uit te delen en Lionel Messi voor een overduidelijke handsbal dan weer niet op de bon te slingeren.

Zowel in Nederland als in Argentinië klonk na de tumultueus verlopen kwartfinale flinke kritiek op Lahoz, die niet veel later door de FIFA huiswaarts werd gestuurd. "Luuk wint gewoon een normaal kopduel, fluit-ie af, zij schieten een bal onze dug-out binnen, geeft-ie niks voor. Messi pakt de bal met zijn hand, laat-ie ook gewoon gaan. Hij was echt schandalig", spuwde De Jong na afloop van de uitschakeling zijn gal bij Voetbal International.

Over enkele dagen staan De Jong en Lahoz weer samen op één veld. Barcelona begint het tweede deel van het seizoen als koploper van de Spaanse competitie. De voorsprong op Real Madrid, de belangrijkste concurrent in de strijd om de landstitel, bedraagt twee punten. De Madrilenen spelen vrijdag de uitwedstrijd tegen Real Valladolid.

Zie ookDit is de stand van zaken in de top van de grootste competities

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Absurd dat er dan gevoetbald wordt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen