Ook Cristiano Ronaldo Jr. weg bij Manchester United, gaat vader achterna

28 december 2022, 15:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo heeft na een veelbesproken periode bij Manchester United de deur achter zich dichtgetrokken. Een vlammend interview waarin de topspits alle problemen bij United aan de kaak stelde, was de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen. zijn zoon, Cristiano Ronaldo Junior, vertrekt nu ook uit Engeland.

Volgens Spaanse media zou de zoon van de sterspeler zijn vader achterna gaan naar Real Madrid. Dat is geen verrassing te noemen, aangezien het het hele leven van de 12-jarige jongen al in het teken staat van zijn vader. Net als senior heeft Junior bij Real Madrid, Juventus en Manchester United gespeeld. De vader en zoon houden nu hun conditie op peil in de Spaanse hoofdstad, afwachtend van de nieuwe club waar Cristiano Ronaldo gaat spelen.

Lees ook: 'Al-Nassr wil in 2022 nog zaken doen en plant keuring Ronaldo in'

Er ligt een lucratief contract klaar in de zandbak voor de Portugees, bij het Saudische Al-Nassr. Voetbaljournalist Edu Cornago schrijft op Twitter dat Junior net als zijn vader voor even terug is bij Real Madrid. Hij maakte in 20 jeugdwedstrijden meer dan vijftig treffers voor De Koninklijke. De jongen begint ook al op zijn vader te lijken: elk doelpunt viert hij hetzelfde als zijn vader met zijn beroemde Sui-viering. 

Ronaldo kwam eerder deze week al in het nieuws met zijn familie. Overal in de wereld werd Kerst gevierd, zo ook in huize Ronaldo. De topspits, die een teleurstellend WK speelde met Portugal, kreeg een Rolls Royce van zijn vrouwlief Georgina Rodriguez. De kostprijs van de boodschappenkar is een slordige drie ton. 

 
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen