Feyenoord maakt gehakt van FC Emmen in benefietwedstrijd: 5-0

28 december 2022, 15:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft in een benefietduel met grote cijfers weten te winnen van FC Emmen. De mannen van Arne Slot versloegen de Emmenaren met 5-0, maar een grote aderlating is het geblesseerd uitvallen van Quinten Timber. Patrik Wålemark was met twee treffers in de beginfase de grote man bij de Rotterdammers.

De eerste treffer was een binnentikker na een geweldige hakbal van Paixão, de tweede was een droge schuiver in de hoek. Na een dik half uur hield elke Feyenoorder even het hart vast, want sterkhouder Quinten Timber ging naar het gras. Hij had last van zijn voet en moest noodgedwongen naar de kant. Hoe erg de blessure is, is nog niet bekend. Maar dat Timber het veld niet zelfstandig kon verlaten beloofde weinig goeds voor de koploper van de Eredivisie.

Lees ook: Zuur: Timber verlaat veld geblesseerd tijdens benefietwedstrijd

In de tweede helft bracht Feyenoord een compleet nieuw elftal in het veld. Het duurde even voordat zij het net wisten te vinden. Pas een kwartier voor tijd was het Oussama Idrissi die een treffer wist mee te pikken. Daarna waren de Rotterdammers los, want niet veel later knalde Marcus Pedersen de bal schitterend in de kruising. Danilo Pereira bracht de score op 5-0, een doelpunt van Alireza Jahanbakhsh werd in de slotfase nog afgekeurd. 

De opbrengst van het duel komt ten goede aan de Feyenoord Foundation. Dat is een aan de club gelieerde stichting die activiteiten en programma's financiert ter ondersteuning van de jeugd in Rotterdam.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen