Mbappé ligt niet wakker van Martínez: "Dat is niet mijn probleem"

29 december 2022, 10:00   Bijgewerkt: 29 december 2022, 10:12

Kylian Mbappé heeft zich weinig aangetrokken van de provocaties van de Argentijnse doelman Emiliano Martínez. De superster van Frankrijk was na de verloren WK-finale het mikpunt van spot, maar daar ligt hij niet wakker van. Mbappé richt zijn pijlen weer op Paris Saint-Germain.

PSG won woensdagavond met 2-1 van Strasbourg en de winnende treffer werd in extremis gemaakt door Mbappé. Na de wedstrijd sprak hij nog even over de verloren WK-finale. "Ik heb na de finale met Messi gesproken en hem gefeliciteerd. Het was voor ons allebei erg belangrijk. Maar ik heb verloren en dan moet je groot genoeg zijn om de tegenstander te feliciteren", tekende TyC Sports op uit de mond van de razendsnelle aanvaller.

Lees ook: PSG kruipt door het oog van de naald tegen degradatiekandidaat

Er werd de afgelopen dagen in Frankrijk veel gesproken over de provocaties van Martínez, die onder meer Mbappé op de hak nam tijdens de huldiging. Daar sprak men in Frankrijk schande van, al doet het Mbappé zelf weinig. "Dat is niet mijn probleem. Ik verspil mijn energie niet aan dat soort dingen. Het belangrijkste voor mij is nu weer alles te kunnen geven voor mijn club", aldus de aanvaller, die tien dagen na de finale alweer speelde namens PSG.

Ligue 1

Mbappé baarde opzien door razendsnel terug te keren bij PSG, dat woensdag begon aan een drukke periode. Dat deed het dus met een krappe overwinning op Strasbourg. "Waarom ik eerder ben teruggekomen? Die boodschap was simpel. Ik wilde laten zien dat de dingen bij de nationale ploeg geen gevolgen hebben voor de club. Ik ben vastbesloten om weer prijzen naar de hoofdstad te halen", vertelde Mbappé tegenover Foot Mercato.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ADB1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooie reactie. Kylian heeft 100% meer positieve uitstraling dan alle Argentijnen bijelkaar!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeker waar top op gereageerd .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen