Liverpool moet nog even geduld hebben met Gakpo: "Geen haast"

29 december 2022, 15:35

Jürgen Klopp weet dat hij nog even moet wachten tot hij Cody Gakpo kan verwelkomen bij de wedstrijdselectie. De transfer van de aanvaller is afgerond en nu is het wachten op de nodige papieren. Het lijkt er nu op dat Gakpo zijn debuut kan maken op zaterdag 7 januari aanstaande.

Liverpool speelt vrijdagavond tegen Leicester City en Klopp sprak op de persconferentie van die wedstrijd alvast over zijn aanwinst. "Hij heeft zijn kwaliteit al laten zien in Nederland en bij de nationale ploeg. Dat maakt het voor ons een zeer interessante speler. Ik ben blij dat we hem hebben kunnen halen. Dat is groot voor ons en voor hem. Cody is verheugd met zijn transfer. Dat maakt het een geweldige dag voor de club."

Bekijk ook: Cody Gakpo spreekt dank uit richting supporters van PSV

De eerste wedstrijd van 2023 is voor Liverpool al op maandag 2 januari tegen Brentford. Dan is miljoenenaanwinst Gakpo er waarschijnlijk nog niet bij. "We zijn er natuurlijk vroeg bij en dat is goed. Er was een kans dat hij tegen Brentford zou kunnen spelen, maar dat verwacht ik niet. Het is nog vakantie en al het papierwerk moet nog geregeld worden. Maar we hebben geen haast. Waarschijnlijk kan hij er tegen Wolves bij zijn."

FA Cup

Het heeft er dus alle schijn van dat Gakpo zijn eerste minuten namens The Red gaat maken in de FA Cup. Volgende week zaterdag 7 januari speelt Liverpool in dat bekertoernooi namelijk thuis tegen Wolverhampton Wanderers. Dat zou meteen dus een eerste kennismaking zijn met Anfield. Liverpool staat momenteel op de zesde plek in de Premier League en is ook nog actief in de League Cup en Champions League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een correctie aan de redactie: Liverpool is in de League Cup uitgeschakeld. Ze hadden met 3-2 van City verloren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen