'Al-Nassr loopt blauwtje na komst Ronaldo, ster wil bij Real blijven'

1 januari 2022, 18:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Volgens de Spaanse krant Marca heeft het Saoedische Al-Nassr een blauwtje gelopen bij Luka Modric (37). De Kroaat kon in navolging van Cristiano Ronaldo een vorstelijk salaris verdienen, maar verkiest een langer verblijf bij Real Madrid

Sinds het aantrekken van Cristiano Ronaldo, die inmiddels is gepresenteerd door de Saoedische club, gonst het van de geruchten rond verschillende topspelers op leeftijd die eveneens op het verlanglijstje zouden staan van Al-Nassr. Zo zouden ook Sergio Ramos en Sergio Busquets in beeld zijn om de koploper van de Saudi Premier League te komen versterken. 

Lees ook: 'Al-Nassr na komst Ronaldo nog niet klaar: ook deze toppers moeten komen'

Luka Modric is echter niet geïnteresseerd in een overgang. De Kroaat is ondanks zijn leeftijd nog altijd een belangrijke pion in het elftal van Carlo Ancelotti. Daarnaast was hij op het WK in Qatar ook van groot belang voor Kroatië, dat hij na de tweede plaats in 2018 nu naar de bronzen medaille leidde. 

Verlenging

De middenvelder zou er zelfs voor openstaan om zijn komende zomer aflopende contract in Madrid met minstens een jaar te verlengen. Hij is bezig aan zijn elfde seizoen in de Spaanse hoofdstad bij de club die hem in 2012 overnam van Tottenham Hotspur. Met Real Madrid wist hij onder meer vijf keer beslag te leggen op de Champions League. In 2018 werd hij beloond met de Ballon d'Or. Daarmee was hij de eerste voetballer sinds Kaká in 2007 die werd uitgeroepen tot beste ter wereld nadat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo de prijs tien keer op rij onderling verdeeld hadden. 

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze willen alleen topspelers vanwege dat ze het WK willen organiseren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen