Ajax en miskoop van negen miljoen euro bijna van elkaar verlost

5 januari 2023, 11:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax gaat volgens AS binnen afzienbare tijd afscheid nemen van Lisandro Magallán. De 29-jarige centrale verdediger staat op het punt de overstap te maken naar Elche, dat stijf onderaan staat in de Spaanse competitie.

Magallán arriveert binnenkort bij Elche, waar hij na een medische keuring zijn krabbel zal zetten onder een contract. Het lijkt te gaan om een definitieve transfer, daar de verbintenis van de Argentijnse verdediger bij Ajax komende zomer afloopt. Voor hoeveel seizoenen Magallán bij Elche gaat tekenen, is niet bekend.

Ajax nam Magallán in januari 2019 voor zo'n negen miljoen euro over van Boca Juniors. Een succesverhaal werd de samenwerking niet. De verdediger kwam slechts vier keer in actie in de Eredivisie, waarvan twee keer in het huidige seizoen onder Alfred Schreuder. Tot drie keer toe werd hij verhuurd: aan Deportivo Alavés, Crotone en RSC Anderlecht.

Bij de Belgische club kwam Magallán vorig seizoen vrij veel aan spelen toe. In totaal droeg hij in dertig officiële wedstrijden het shirt van Anderlecht. Bij Elche ligt waarschijnlijk ook veel speeltijd in het verschiet voor Magallán. De Spaanse club veroverde dit seizoen nog maar vier punten, kreeg al 33 doelpunten (het meeste van alle clubs) om de oren en kan zodoende elke versterking goed gebruiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen