Schmidt is het zat en haalt keihard uit naar 'respectloos' Chelsea

5 januari 2023, 15:27

Roger Schmidt is niet te spreken over de manier waarop Chelsea probeert Enzo Fernández binnen te halen. De trainer van Benfica heeft donderdag tijdens een persmoment hard uitgehaald naar de Londense club, die in zijn ogen 'respectloos' te werk gaat.

Het is geen geheim dat Chelsea zich probeert te versterken met Fernández, die een afkoopsom van 120 miljoen euro in zijn contract vastgelegd heeft staan. "Er is een club die onze speler wil kopen. Deze club weet dat we de speler niet willen verkopen en zij hem alleen kunnen kopen als er wordt voldaan aan de afkoopsom. Het is een heel duidelijke situatie. Wat ze doen, is respectloos. Dat kan ik niet accepteren. Ze proberen Enzo gek te maken, doen alsof ze de afkoopsom willen betalen en proberen vervolgens te onderhandelen", baalt Schmidt.

Chelsea heeft naar verluidt geprobeerd om Fernández voor negentig miljoen euro plus Hakim Ziyech, Datro Fofana (huur) en Andrey Santos (huur) over te nemen van Benfica. Dat bod is resoluut van tafel geveegd door de Portugese topclub. Benfica lijkt alleen genoegen te nemen met 120 miljoen euro. Voldoet Chelsea daadwerkelijk aan die vraagprijs, dan komt Fernández terecht op de zesde plaats op de ranglijst van duurste aankopen aller tijden.

Badiashile

De komst van Fernández is onzeker, maar Chelsea heeft deze donderdag wel een andere miljoenenaankoop gedaan. Benoît Badiashile is voor 38 miljoen euro overgenomen van AS Monaco. De 21-jarige Franse verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor zeven en een half jaar, tot de zomer van 2031.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen