Manchester United lost keepersprobleem binnen enkele dagen op

6 januari 2023, 11:32

Manchester United heeft de eerste versterking van de winterse transferperiode binnen. De club van Erik ten Hag neemt Jack Butland op huurbasis over van Crystal Palace. De 29-jarige keeper is op Old Trafford de vervanger van Martin Dúbravka, die voortijdig door Newcastle United is teruggeroepen.

Manchester United hoopt zich deze maand aanvallend te versterken, maar moest door een mededeling van Newcastle United op oudjaarsdag plots ook op zoek naar een nieuwe reservedoelman. Het was de bedoeling dat Dúbravka tot het einde van het seizoen zou worden geleend van de competitie genoot, maar zijn huurperiode werd onverwacht afgebroken.

Met Butland heeft Manchester United razendsnel een vervanger van Dúbravka aangetrokken. De doelman verruilt de bank van Crystal Palace voor die van The Red Devils. Mocht David De Gea de komende maanden wegvallen, dan kan Manchester United een keeper inzetten die over enige Premier League-ervaring beschikt. Butland speelde tot nu 87 wedstrijden in de Engelse topcompetitie.

Butland is waarschijnlijk niet de laatste winterversterking van Manchester United. De Engelse grootmacht is nadrukkelijk op zoek naar een offensieve versterking. Mede door het vertrek van Cristiano Ronaldo wil Ten Hag zijn aanvallende opties vergroten. Meerdere namen hebben de afgelopen weken de revue gepasseerd, maar voor zover bekend heeft Manchester United nog voor niemand doorgepakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen