'Valencia meldt zich bij Ajax voor mislukte Schreuder-aankoop'

10 januari 2023, 14:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-middenvelder Florian Grillitsch (27) staat hoog op het wensenlijstje van Valencia. De Spaanse club heeft een eerste poging gewaagd om hem over te nemen van de Amsterdammers. Hoewel hij amper aan spelen toekomt dit seizoen, hebben zij vooralsnog nul op rekest gegeven. Daarmee is de transferkous echter nog niet helemaal af.

Dat schrijft het Spaanse medium Relevo althans en zij waren ook een van de eerste die het nieuws over de nieuwe Ajax-keeper Gerónimo Rulli naar buiten brachten. Het nieuws moet derhalve serieus genomen worden en de interesse kwam mede tot stand vanwege de ernstige blessure die FC Barcelona-huurling Nico Gonzalez opliep in zijn verhuurperiode bij Valencia. Daarnaast voldoen André Almeida en Ilaix Moriba niet voor manager Gennaro Gattuso.

De Italiaanse oefenmeester zou graag de international van Oostenrijk oppikken uit de Johan Cruijff Arena, waarvoor vorige week het eerste contact was tussen beide clubs. Gattuso is gecharmeerd van de middenvelder, maar Ajax wenste niet mee te werken aan een overgang. Valencia heeft de hoop echter niet opgegeven en hoopt hem voor een bedrag of als huurling alsnog binnen te halen in deze window. De Spaanse club heeft de voorkeur voor huren, met een niet-verplichte koopoptie.

Lees ookPijnlijk foutje Ajax? Schuurs verschijnt op voorpagina Italiaanse sportkrant

Hoewel Grillitsch een van de spelers is die eerder succesvol samenwerkte met Schreuder en min of meer door de coach werd binnengehaald, staat zijn teller op slechts tien optredens over alle competities, waarvan negenmaal als invaller. Ajax pikte hem transfervrij op nadat zijn verbintenis bij 1899 Hoffenheim afliep, mogelijk kunnen ze dus nog wel iets aan hem verdienen. Voor een aanvallende impuls van het middenveld zou volgens het zelfde medium Anastasios Bakasetas in beeld zijn bij Valencia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Strik erom, gratis

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zoek valencia ook geen andere trainer en een assistent en Grillitsch gratis

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh ja, die is er ook nog. Helemaal vergeten

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze zijn een stelletje idioten bij Ajax op dit moment. Grillistch zou een "miskoop" zijn, verkoop hem dan......goed voor Ajax menselijk voor Grillitsch..... Vreemde voetbalclub is Ajax geworden. Helaas.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen