Ziekenboeg Ajax steeds voller: Ook Álvarez mist duel met Den Bosch

11 januari 2023, 20:30

Ajax kan tijdens het bekerduel met FC Den Bosch geen beroep doen op Edson Álvarez. De Mexicaan is net zoals veel andere Ajaieden ziek, dus hij moet het bekertreffen aan zich voorbij laten gaan. Volgens ESPN heeft Álvarez griep.

De Amsterdammers hebben inmiddels een lange lijst aan geblesseerden en zieken, dus een ticket voor de volgende bekerronde is allesbehalve zeker. Jurriën Timber, Mohammed Kudus, Steven Berghuis en Steven Bergwijn zijn net als Álvarez ziek. Ahmetcan Kaplan, Youri Baas, Florian Grillitsch, Youri Regeer en Brian Brobbey zijn geblesseerd. Hoelang Álvarez uit de roulatie is, is nog niet bekend. 

Lees ook: Opstelling Ajax: twee (basis)debutanten en Lucca in de spits

Afgelopen zondag kende Ajax een beroerde herstart van de competitie na de WK-break. De ploeg ging op bezoek bij NEC, daar moest de landskampioen genoegen nemen met één puntje. De negentienjarige Kian Fitz-Jim maakte zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. tegen FC Den Bosch staat de jongeling in de basisopstelling van trainer Alfred Schreuder. Lorenzo Lucca staat door het ontbreken van Brian Brobbey in de spits bij de Amsterdammers.

Opstelling Ajax: Rulli; Sánchez, Bassey, Rensch, Wijndal; Fitz-Jim, Klaassen, Taylor; Conceição, Lucca, Tadic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen