Klopp snoeihard na blamage: "De kans dat wij Champions League halen? Nul procent"

14 januari 2023, 19:10

Liverpool heeft zich zaterdagmiddag voor schut gezet door met 3-0 te verliezen van Brighton & Hove Albion. Jürgen Klopp trekt een pijnlijke conclusie. "De kans dat wij Champions League halen? Nul procent als wij zo blijven spelen", aldus de oefenmeester. 

Joel Veltman en de zijnen waren oppermachtig in het duel met The Reds, maar gingen met 0-0 de rust in. "We hadden al 2-0 voor moeten staan met rust", aldus de rechtsback die tot zijn eigen verbazing op de bank begon aan het duel. "Ik vroeg de trainer wat de reden was dat ik niet in de basis stond. Er was geen reden, want hij koos voor een andere rechtsback maar een winnende trainer heeft altijd gelijk."

Lees ookDramatisch PL-debuut Gakpo: Liverpool blameert zich tegen Brighton 

Aanvoerder blij met Gakpo

Cody Gakpo maakte zijn Premier League-debuut, maar ook hij kon geen potten breken tegen Brighton. Volgens aanvoerder Jordan Henderson was de aanvaller het enige lichtpuntje in het duel. "Hij doet het heel goed. Ik vind het sneu voor hem dat hij in een team komt met zo weinig zelfvertrouwen. Het zal moeilijk zijn voor hem, maar hij is het enige positieve van vandaag. Hopelijk geeft hij ons het vertrouwen dat wij nodig hebben", vertelde hij aan de tv-zender.

Liverpool is door de nederlaag gezakt naar een achtste plek op de ranglijst. Brighton gaat namelijk over de club heen. Eerder deze week wist Liverpool niet te winnen van Wolverhampton in de FA Cup. Er is wel overwinterd in de Champions League maar de club verkeert in zwaar weer met een plek in de middenmoot van de Premier League, de uitschakeling in de League Cup en dus een replay tegen laagvlieger Wolves in de FA Cup. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen