Casemiro geeft Ten Hag ultiem compliment na derbyzege

15 januari 2023, 10:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag kende een lastige start bij Manchester United, maar de Tukker kan tegenwoordig alleen maar rekenen op complimenten. Casemiro gaf na de gewonnen derby misschien wel het ultieme compliment. "Hij is geobsedeerd door winnen. Ik heb nauwelijks trainers gezien die dezelfde obsessie hadden", aldus de Braziliaan tegenover Manchester Evening News

"Ten Hag is een hardwerkende trainer die veel van zijn spelers vraagt, maar zo zijn we altijd op ons best en dat is belangrijk. Ik denk zelfs dat dat zijn beste eigenschap is. Hij is zeer intelligent. Hij weet wat hij van iedereen kan vragen. Ik doe alles wat hij me opdraagt", aldus Casemiro tegenover de krant. De middenvelder werkte al met oefenmeesters als Zinédine Zidane en Carlo Ancelotti, dus het compliment is zeker wat waard voor Ten Hag.

Lees ook: Engelse media komen superlatieven tekort voor Erik ten Hag

Comeback

Na een uur kwam United op achterstand tegen The Citizens, door een doelpunt van Jack Grealish. De vreugde was enorm bij de blauw kant van Manchester, maar ook van korte duur. Bruno Fernandes maakte een spraakmakende gelijkmaker, want Marcus Rashford stond in aanloop naar het doelpunt in buitenspelpositie, maar deed volgens de arbitrage niet genoeg mee aan het spel om strafbaar buitenspel te staan. Rashford was uiteindelijk zelf de matchwinner, hij schoot de 1-2 tegen de touwen.

The Red Devils staan slechts één puntje achter stadsgenoot City, maar Arsenal is de koploper en maakt veel indruk dit seizoen. De mannen van Mikel Arteta staan vijf punten los van City en hebben ook nog een wedstrijd minder gespeeld dan de rest. De laatste keer dat The Gunners kampioen werden was in 2004, toen ze het onmogelijke presteerden en de titel prolongeerden zonder te verliezen. Dennis Bergkamp was toen nog van de partij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Roy Landvreugd (Bossa)
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij doet alles wat de trainer hem opdraagt, dat is geen slijmen naar de trainer toe ,dat is vertrouwen hebben in de winst ,want de trainer is een winnaar ,en dat is wat Sjax mist ,ja de S van Schreuder staat nu voor Ajax ,want hij domineert nu alles bij mijn clubie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen