Bosz staat open voor nieuw avontuur als trainer: "Ja, daar heb ik mee gesproken"

15 januari 2023, 12:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Peter Bosz is er na zijn vertrek bij Olympique Lyon klaar om een nieuwe club om te trainen. Zondagochtend sloot de 59-jarige trainer aan bij het programma Goedemorgen Eredivisie op ESPN en ging Bosz dieper in op zijn huidige situatie. Zeker de Engelse Premier League lijkt hem een interessante competitie om de uitdaging aan te gaan.

Met onder meer Wolverhampton Wanderers en Aston Villa heeft Bosz de afgelopen maanden al om de tafel gezeten, maar beide clubs kozen er uiteindelijk voor om een andere richting in te gaan. "Ja, daar heb ik mee gesproken. Die hebben voor een andere trainer gekozen. De Premier League is iets bijzonders. Daar is zo veel geld, dat als je de tijd zou krijgen je echt stappen kunt gaan maken, denk ik."

De oefenmeester wil graag weer ergens aan de slag. Zijn pauze heeft nu lang genoeg geduurd, vindt hij. "Ik heb weer vrije weekenden en kan weer naar verjaardagen, dat is ook wel eens lekker, maar nu mag het wel weer. Ik heb de tijd wel gebruikt om even een keer niets te doen."

Felle discussie

Verder kan Bosz zich totaal niet vinden in de kritiek van Hans Kraaij jr. dat hij zijn teams 'naïef' laat spelen. "Wat jij nu zegt, klopt helemaal niet", stelt de trainer. "Ik ga toch niet tegen mijn backs zeggen dat ze geen rugdekking moeten geven? Dan mag dat je dat gezien hebben, maar jij noemt net de Supercup, dat deden we volgens mij juist heel goed." De kritiek vindt Bosz dan ook te stevig. "Natuurlijk hebben we dingen slecht gedaan, dan gaat het om een slechte uitvoering, maar ik heb nog nooit mijn elftal open gegooid", aldus de oud-trainer van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deur staat open, wij willen je graag terug zien in de Arena.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet graag maar heel graag .

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

GELYK HALEN

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zolang Van der Sar er zit, zal Bosz niet snel terug komen. Die heeft er min of meer persoonlijk voor gezorgd dat Bosz destijds is weggegaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen