PEC Zwolle deelt in KKD-kraker gigantische dreun uit bij Heracles Almelo

15 januari 2023, 16:27   Bijgewerkt: 15 januari 2023, 16:37

PEC Zwolle heeft zondagmiddag een gigantische dreun uitgedeeld aan Heracles Almelo. Die laatste ploeg begon zondag als koploper aan de Eerste Divisie-kraker, maar ging in eigen huis met liefst 0-3 onderuit en die score was halverwege al bereikt. Daarmee kent de Keuken Kampioen Divisie een andere koploper. 

PEC Zwolle begon het duel met een achterstand van drie punten op Heracles Almelo, dat vorige week echter wel punten verspeelde tegen Jong AZ en midweeks verloor van Go Ahead Eagles in de beker. PEC Zwolle was weliswaar ook kansloos tegen Feyenoord, maar was de duels daarvoor wel sterker in de Eerste Divisie, waar het een uitstekende vorm etaleert.

Een van de spelers die in geweldige vorm steekt, is Thomas van den Belt. De middenvelder staat in de belangstelling van talloze Eredivisie-clubs en werd gekozen tot de beste speler van de tweede periode in de Eerste Divisie en kwam als clubtopscorer wederom op het papier. Nadat Samir Lagsir de score had geopend, maakte hij al snel de tweede PEC Zwolle-goal.

Lees ook: Eredivisionisten zien transfertarget Bronzen Schild winnen in KKD

Vlak na het doelpunt van de gewilde middenvelder besliste Lennart Thy, die ook al de asisst gaf bij het openingsdoelpunt, het duel definitief. Daarmee deelt PEC Zwolle een gigantische dreun uit aan de directe concurrent, van wie het ook nog eens de koppositie in de Eerste Divisie overneemt met een wedstrijd meer te spelen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn er toch nog winnende Schreuders :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen