Ten Hag verrast met opstelling: Weghorst debuteert in de basis

18 januari 2023, 20:23   Bijgewerkt: 18 januari 2023, 20:58

Wout Weghorst kan zich gaan opmaken voor zijn debuut als speler van Manchester United. De spits, die voor de rest van het seizoen wordt gehuurd van Burnley, heeft direct een basisplaats toebedeeld gekregen voor het Premier League-duel met Crystal Palace

Weghorst vormt woensdagavond op Selhurst Park een aanval waarin ook de man in vorm van het moment, Marcus Rashford, en oud-Ajacied Antony mogen starten. Achter het drietal vormen Casemiro, Christian Eriksen en Bruno Fernandes het driemansmiddenveld. 

In de verdediging heeft Ten Hag in tegenstelling tot de gewonnen derby tegen Manchester City van afgelopen zondag deze keer geen basisplaats voor Tyrell Malacia. Omdat Lisandro Martínez terugkeert in het centrum van de defensie naast Raphaël Varane schuift Luke Shaw weer door naar de linksback-positie. Aaron Wan-Bissaka, die eerder nog op weg leek naar de uitgang, start na zijn sterke optreden tegen de stadgenoot opnieuw als rechtsback. 

Tegen Crystal Palace gaat United op zoek naar de tiende overwinning op rij in alle competities. Bij winst houdt het de druk op koploper Arsenal, dat momenteel een ruime voorsprong van negen punten heeft op het elftal van Ten Hag. Aanstaande zondag treffen beide teams elkaar in Londen, dus krijgt United de kans het gat enigszins te verkleinen. Het eerdere onderlinge duel op Old Trafford eindigde in een 2-1 overwinning voor Manchester United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen