Arsenal lijkt na mislopen Félix en Mudryk eindelijk beet te hebben

19 januari 2023, 11:19   Bijgewerkt: 19 januari 2023, 11:50

Arsenal lijkt eindelijk beet te hebben in de zoektocht naar een aanvallende versterking. De Londense club staat volgens transferspecialist Fabrizio Romano op het punt om Leandro Trossard over te nemen van Brighton & Hove Albion. In het Emirates Stadium rekenen ze zich nog niet helemaal rijk, want eerder deze maand werd op het laatste moment naast de komst van João Félix en Mykhailo Mudryk gegrepen.

De onderhandelingen tussen Arsenal en Brighton & Hove Albion bevinden zich in een vergevorderd stadium. De koploper van de Premier League hoopt de deal de komende uren nog te kunnen afronden. Daarvoor hoeft het alleen nog maar overeenstemming met de competitiegenoot zien te bereiken, want met Trossard is inmiddels een persoonlijk akkoord bereikt.

Trossard leeft sinds enkele weken in onmin met Roberto De Zerbi, de trainer van Brighton & Hove Albion. Een aanvaring tussen de twee zou daar aan ten grondslag liggen. Arsenal wil profiteren van de situatie en Trossard naar Londen halen. De Belgische aanvaller is bij The Gunners in beeld gekomen nadat eerder naast de handtekening van Félix en Mudryk werd gegrepen. Beide aanvallers kozen ervoor om zich aan Chelsea te verbinden.

Met Trossard wordt, als er geen gekke dingen gebeuren, alsnog de aanvallende versterking binnengehaald. De Belgische aanvaller werd opgeleid door KRC Genk en speelt sinds de zomer van 2019 voor Brighton & Hove Albion. Dit seizoen is hij behoorlijk op dreef met zeven doelpunten in zestien competitiewedstrijden, waaronder een hattrick tegen Liverpool in oktober (3-3).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen