'Juventus gaf Ihattaren opmerkelijke optie, maar zonder succes'

20 januari 2023, 20:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Juventus heeft tevergeefs geprobeerd om Mohammed Ihattaren (20) te slijten in het Midden-Oosten. De middenvelder annex aanvaller staat na zijn terugkeer vanuit Ajax onder contract bij de Oude Dame, maar die zien weinig toekomst in de spelmaker. Voorlopig zijn er geen nieuwe ontwikkelingen rondom hem.

PSV-watcher Rik Elfrink weet dat Juventus geprobeerd heeft om hem te slijten in een andere competitie buiten Europa. 'Optie in het Midden-Oosten leidde nog niet tot een transfer', schrijft de journalist vrijdagavond over Ihattaren. Volgens hem probeert zijn werkgever Juventus, waar Ihattaren nog tot en met 2025 onder contract staat, een oplossing te vinden voor zijn huidige uitzichtloze situatie in Turijn.

Soelaas heeft de poging vooralsnog echter niet geboden, waardoor Ihattaren nog altijd geen uitzicht heeft op vernieuwd perspectief. In de eerste seizoenshelft stond hij nog onder contract in Amsterdam, maar bij Ajax raakte hij vanwege diverse problemen al in de voorbereiding op het nieuwe seizoen compleet uit beeld. Daardoor werd zijn verhuurperiode niet verlengd.

Lees ook: Schreuder doet boekje open over Ihattaren: "Kwam niet opdagen op trainingen"

In het eerste halve seizoen werd hij tijdelijk gestald bij Sampdoria, maar daar kwam hij zelfs tot geen enkele speelminuut. Hoewel PSV op de vleugels nog wel wat versterking kan gebruiken, lijkt de kans op een terugkeer naar de club waar hij doorbrak, bijzonder klein. Vooral de manier waarop hij zich manifesteerde nadat hij in de clinch kwam te liggen met trainer Roger Schmidt, staat men in het Philips Stadion nog nader bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Quarlon
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker stoppen met voetballen als je het toch niet op kan brengen. Ga maar bij ah achter de kassa zitten dan

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou die dat wel op kunnen brengen ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen