Bayern lacht door falende Flekken; Doekhi de grote held in Berlijn

21 januari 2023, 17:25   Bijgewerkt: 21 januari 2023, 17:30

Bayern München heeft zaterdagmiddag zonder zelf te spelen goede zaken gedaan in de Bundesliga. De koploper speelde vrijdag gelijk tegen RB Leipzig, maar zag achtervolger Freiburg hard onderuit gaan op bezoek bij VfL Wolfsburg. Daar werd van geprofiteerd door Eintracht Frankfurt.

VfL Wolfsburg - Freiburg 6-0

Mark Flekken begon met Freiburg dramatisch aan de tweede seizoenshelft. Op bezoek bij Wolfsburg ging de ploeg van de Nederlandse doelman met 6-0 onderuit. Halverwege was de wedstrijd al beslist door twee doelpunten van Jonas Wind en een treffer van Patrick Wimmer. In de tweede helft was het drama voor Freiburg nog niet ten einde. Yannick Gerhardt, Ridle Baku en Luca Waldschmidt strooiden nog wat extra zout in de wonden. Micky van de Ven, die negentig minuten speelde namens Wolfsburg, gaf een assist.

Lees ook: Flekken was boos na mislopen WK: "Het verhaal van Hoek was onduidelijk"

Eintracht Frankfurt - Schalke 04 3-0

De nieuwe nummer twee van de Bundesliga is Frankfurt, dat in eigen huis afrekende met hekkensluiter Schalke 04. Dat ging voor de gastheer echter niet zonder slag of stoot. Frankfurt kwam halverwege de eerste helft op voorsprong via Jesper Lindstrom. De bezoekers konden daar zonder Sepp van den Berg en Thomas Ouwejan niks meer aan veranderen en blijven de drager van de rode lantaarn. Frankfurt maakte er diep in de tweede helft nog 3-0 van. Rafael Borre en Aurelio Buta waren trefzeker.

Union Berlin - Hoffenheim 3-1

Union Berlin is ook dit seizoen bovenin te vinden, maar kwam voor eigen publiek op achterstand tegen Hoffenheim. Dat was zeker niet nodig geweest, aangezien Jordan Pefok daarvoor al een strafschop had gemist voor Union. Vlak voor rust sloeg Ihlas Bebou vervolgens toe namens Hoffenheim. In de tweede helft zorgde een Nederlander echter voor de grote ommekeer. Danilho Doekhi was met een rake kopbal goed voor de gelijkmaker en maakte er vervolgens ook nog 2-1 van. Jamie Leweling bepaalde de eindstand op 3-1.

Overige uitslagen

VfL Bochum - Hertha BSC 3-1

VfB Stuttgart - 1. FSV Mainz 05 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met zo’n kop (ja is voor clickbait etc, dat weet ik wel, het is allemaal zo sensatie mogelijk) verwacht je dus dat het artikel ook uitlegt of het met name ook echt aan Flekken lag. Ik snap wel dat 6-0 er voor de keeper niet goed uit ziet, maar kan ook zijn dat de defensie echt stond te slapen, of dat de tegenstander de wedstrijd van het seizoen speelde toevallig.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen