Wie kan Napoli stoppen? Koploper bindt Salernitana aan zegekar

21 januari 2023, 19:55

Napoli heeft zaterdagavond opnieuw een stap gezet richting het kampioenschap in de Serie A. De trotse koploper won met 0-2 op bezoek bij Salernitana en heeft nu een voorsprong van twaalf punten op AC Milan. De nummer twee van de ranglijst komt aanstaande dinsdag pas in actie.

De bezoekers uit Napels hadden het zeker niet gemakkelijk in Salerno. Het leek er zelfs op dat beide ploegen met een 0-0 tussenstand aan de thee zouden gaan. Daar stak Giovanni Di Lorenzo in de blessuretijd van de eerste helft echter een stokje voor. Hij schoot de bal hard via de onderkant van de lat tegen de touwen en zorgde zo op de valreep nog voor feest bij de gasten.

Lees ook: Bizar: Italianen halen ontslagen trainer na drie dagen weer terug

Na de thee duurde het niet lang of Napoli had de wedstrijd al op slot gegooid. Natuurlijk was het Victor Osimhen die weer van zich liet horen. De spits werkte een rebound binnen, nadat Eljif Elmas de paal hard geraakt. Tonny Vilhena, die onlangs nog werd gelinkt aan een terugkeer naar Feyenoord, speelde ruim zeventig minuten namens Salernitana, dat zestiende staat.

Coupe de France

In Frankrijk stonden vanavond wedstrijden op het programma in de Coupe de France. Olympique Lyon had een gemakkelijke middag en won door een hattrick van Alexandre Lacazette met 0-3 van Chambery. Ook het Nederlandse getinte Toulouse is door naar de volgende ronde. Die club won, mede door een doelpunt van Zakaria Aboukhlal, met 2-0 van AC Ajaccio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen