'PSV en Feyenoord laten oog vallen op dezelfde Armeense spelmaker'

22 januari 2023, 14:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV en Feyenoord zijn volgens Sports24 in een transferstrijd verwikkeld. De clubs zouden jacht maken op Eduard Spertsyan, een 22-jarige middenvelder annex aanvaller van FK Krasnodar. De Eindhovense club heeft volgens de berichtgeving de beste papieren om Spertsyan naar de Eredivisie te halen.

Het is geen geheim dat PSV op zoek is naar (aanvallende) versterkingen. Door het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool en Noni Madueke naar Chelsea moet er voorin wat bij. Fábio Silva staat op het punt te worden gehuurd van Wolverhampton Wanderers, maar hij wordt niet beschouwd als vervanger van Gakpo en/of Madueke, daar hij een spits en geen buitenspeler is.

De zoektocht naar een versterking voor de vleugels is dus nog gaande in Eindhoven. Mogelijk eindigt die zoektocht in Rusland, waar Spertsyan een van de blikvangers van de nationale competitie is. In het huidige seizoen was de Armeen goed voor negen doelpunten en zes assists in zestien wedstrijden. Slechts vier spelers, onder wie Quincy Promes, waren dit seizoen in de Russische competitie bij meer doelpunten betrokken dan Spertsyan.

Het is onduidelijk hoe concreet PSV is voor Spertsyan. Volgens Hrach Khachatryan, een Armeense journalist, zijn de Eindhovenaren op dit moment in gesprek met zowel het management van Spertsyan als Krasnodar. Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, schrijft op Twitter dat hij niks over de mogelijke Eindhovense belangstelling voor Spertsyan weet en een deal vanwege de situatie in Rusland hem lastig lijkt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen