Weghorst vroeg Ten Hag in verleden om advies: "Mooi dat het zo samenkomt"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 januari 2023 – Wout Weghorst mag zich sinds kort speler van Manchester United. Bij de Engelse club werk hij samen emt een oude bekende, namelijk trainer Erik ten Hag. In het verleden heeft Weghorst wel eens contact gehad met de oefenmeester. Hij vroeg onder meer naar advies over zijn carrière.

Weghorst vroeg Ten Hag in verleden om advies: "Mooi dat het zo samenkomt"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ten Hag kent Weghorst al sinds zijn zestiende. De Tukkers komen ook uit dezelfde regio. "Ik heb hem in het verleden wel eens gevraagd wat goede stappen zijn voor mij om te maken. Alleen sprak ik hem de laatste jaren niet, het is heel mooi dat het nu samenkomt", zegt Weghorst in gesprek met Viaplay.

Lees ook: Wisselende kritieken in Engeland voor Weghorst en Antony

Werkethiek Ten Hag
Weghorst is niet de meest vaardige spits en een Gouden Bal zal hij nooit winnen, maar met zijn werkethiek kan hij zelfs op topniveau van waarde zijn. Wat dat betreft past hij wel bij Ten Hag, van wie hij ontzettend onder de indruk is. "Hij leeft voor het voetbal en leeft om te winnen. Hij ademt voetbal, dat merk je direct. Dat is mooi om zo te ervaren", vertelt Weghorst.  

De Nederlander speelt op huurbasis bij The Red Devils. Zijn huurovereenkomst bij Besiktas werd ontbonden. Aan het einde van het seizoen keert hij in principe terug bij het gedegradeerde Burnley. Ondanks dat hij slechts enkele maanden op Old Trafford zal spelen, voelt Weghorst zich als een vis in het water. "Uiteindelijk kwam het verlossende woord, daar heb ik zelf ook alles voor gedaan. Er was geen enkele kans dat ik dit zou gaan missen", lacht de goaltjesdief.

  • Topclub Adv

    Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Nederland beide speelhelften wint tegen Gibraltar!

    Wint Nederland beide helften tegen Gibraltar? Dan kun je met één euro vijftig tot honderd euro bijschrijven.

  • Reacties

    Premier League

    gerelateerd