FC Emmen hoopt nog komende uren zaken te doen met PSV

26 januari 2023, 14:28

FC Emmen hoopt de komende uren een deal te sluiten met PSV. De nummer vijftien van de Eredivisie heeft zijn oog laten vallen op Dennis Vos, een 21-jarige verdediger die er niet in is geslaagd door te breken in Eindhoven.

Het Eindhovens Dagblad maakt melding van de interesse van Emmen in Vos. De krant schrijft dat de club uit Drenthe 'verwoed' jacht maakt op de handtekening van de verdediger. Het zou kunnen dat de deal deze donderdag nog wordt beklonken. In Emmen ligt voor Vos een meerjarig contract klaar.

Vos, die doorgaans als linksback speelt, maakte vorig seizoen in de allerlaatste Eredivisie-speelronde zijn officiële debuut in het eerste elftal van PSV. Roger Schmidt gunde de verdediger een helft speeltijd in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Ruud van Nistelrooij maakte het afgelopen half jaar geen gebruik van de jeugdinternational.

Ervaring

Ondanks dat Vos slechts één helft in de Eredivisie heeft gespeeld, beschikt hij al over de nodige ervaring in het profvoetbal. De verdediger kwam reeds 76 keer namens Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. In het huidige seizoen miste Vos geen enkele wedstrijd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen