Done deal: FC Emmen plukt aanvoerder Jong-ploeg weg bij PSV

27 januari 2023, 11:47

FC Emmen heeft haar gewenste defensieve versterking binnen. Dennis Vos komt officieel over van PSV en tekent voor anderhalf jaar bij de Emmenaren. De negentienjarige verdediger kwam tot slechts één invalbeurt bij de hoofdmacht van PSV, maar was wel aanvoerder bij de belofteploeg van de Eindhovenaren in de Keuken Kampioen Divisie. 

Door de komst van Vos heeft Emmen-trainer Dick Lukkien er een optie bij in de achterhoede van zijn elftal. Een groot voordeel is dat de negentienjarige op meerdere defensieve posities uit de voeten kan. Zo speelde Vos afgelopen jaren zijn wedstrijden als linkercentrale verdediger en als linksback.

Bij Jong PSV was Vos de afgelopen jaren een zekerheidje op het wedstrijdformulier van de Eindhovense talenten. Vanaf het seizoen 2020/2021 kwam hij tot 75 optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Een groot deel van die wedstrijden droeg Vos de aanvoerdersband.

Strijden om handhaving

Dinsdagavond zorgde FC Emmen voor een daverende stunt door PSV met 1-0 te verslaan. De ploeg van Dick Lukkien staat nu op vijftien punten en ontloopt daarmee de gevreesde degradatiestreep. Met Vos in de gelederen hopen de Drentenaren zich te kunnen handhaven in de Eredivisie.

Lees ook: Groningen presenteert daags na nieuw debacle broodnodige aanwinst

Lees ook: Pröpper is terug bij Vitesse en legt uit: "Ik ben er weer klaar voor"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen