Van Nistelrooij rekent op minstens één versterking: "Hard nodig"

27 januari 2023, 13:39

De winterse transfermarkt is niet lang meer open, maar bij PSV staat zeker nog wat te gebeuren. Zo lijkt Yorbe Vertessen zich op te maken voor een verhuur, terwijl de club ook nog hoopt een versterking in Eindhoven te verwelkomen. Trainer Ruud van Nistelrooij ging tijdens zijn persconferentie van vrijdagmiddag kort in op de transferactiviteiten van zijn club. 

Zo benadrukte Van Nistelrooij nog maar eens dat nieuwe versterkingen hard nodig zijn. Het zal misschien om meerdere namen gaan, maar dat er sowieso nog minstens één speler bijkomt, kon hij bevestigen. Het zal in dat geval om een aanvaller gaan. De namen van Bryan Gil (Tottenham Hotspur) en Kamaldeen Sulemana (Stade Rennais) doen de ronde, maar daarover werd tijdens het persmoment nog niet meer bekend.

Met Fábio Silva kon PSV deze week al een nieuwe aanvaller verwelkomen. De Portugees is dit weekend direct inzetbaar, wat tegelijkertijd gevolgen heeft voor Yorbe Vertessen. Van Nistelrooij bevestigde namelijk wat door veel media al werd gemeld: de aanvaller mag worden verhuurd om speeltijd op te doen. Meerdere Belgische clubs zouden in de race zijn om 22-jarige Belg tijdelijk over te nemen.

Earnest Stewart

Na de huidige transferperiode komt het transferbeleid bij PSV weer in handen van een technisch directeur. Donderdag werd bekend dat Earnest Stewart die taak per 1 maart op zich zal nemen. "Dat is geweldig", zei Van Nistelrooij daarover, geciteerd door Jeroen Kapteijns. "Hij is een topper in zijn vak met veel ervaring als technisch directeur. Bij AZ bijvoorbeeld, maar ook bij de Amerikaanse bond. Die expertise hebben we nodig."

Lees ook: De Jong en Fábio inzetbaar; Van Nistelrooij reageert op Schreuder

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen