PSV heeft goede papieren om gewilde aanvaller aan te trekken

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 januari 2023 – PSV lijkt de komst van Kamaldeen Sulemana en Anthony Elanga uit het hoofd te kunnen zetten, maar de Eindhovenaren zijn volgens De Telegraaf nog altijd volop in de race voor de handtekening van Adnan Januzaj. De 27-jarige aanvaller mag op huurbasis vertrekken bij Sevilla.

PSV heeft goede papieren om gewilde aanvaller aan te trekken

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het nieuws dat PSV zijn oog heeft laten vallen op Januzaj, werd vrijdag bekendgemaakt door Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De vijftienvoudig Belgisch international is het afgelopen half jaar nauwelijks aan de bak gekomen bij Sevilla en hoopt elders zijn carrière nieuw leven in te blazen. Van de beschikbare opties geniet PSV zijn voorkeur omdat hij dan dicht in de buurt van zijn familie in Brussel aan de slag kan.

PSV ondervindt stevige concurrentie in de strijd om Januzaj. Valencia en Olympique Lyon willen de technisch begaafde aanvaller eveneens tijdelijk overnemen van Sevilla. Er is ook interesse uit het Midden-Oosten en de Amerikaanse MLS, maar een avontuur buiten Europa is geen optie voor de Belg. Onvoorziene omstandigheden daargelaten is de verwachting dat Januzaj de komende dagen vertrekt bij Sevilla. Of PSV zijn bestemming wordt, is nog even afwachten.

Duidelijk is dat PSV zich aanvallend wil versterken. Door het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool en Noni Madueke naar Chelsea staat er een offensieve vacature open. Fábio Silva werd weliswaar al aangetrokken, maar hij wordt in Eindhoven beschouwd als back-up van Luuk de Jong voor de spitspositie.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd