Derksen kraakt beleid Van der Sar: "Het is een slapzak eerste klas"

28 januari 2023, 19:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De toekomst van Edwin van der Sar als algemeen directeur van Ajax staat flink onder druk. Na het ontslag van hoofdtrainer Alfred Schreuder zijn enkele Ajax-supporters van mening dat de positie van Van der Sar onhoudbaar is geworden en wordt er flink over een vertrek van de topman gespeculeerd. In het programma Vandaag Inside doet ook Johan Derksen een duit in het zakje en komt hij met een hilarische anekdote over de voormalig doelman op de proppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen heeft in zijn tijd als hoofdredacteur van VI eens ‘s nachts op zijn knietjes door de brievenbus van een van de secretaresses geroepen dat zij hem binnen moest laten omdat zijn vrouw hem niet meer binnen liet en de deur op de ketting had gedaan. Wijselijk hield de dame in kwestie de deur gesloten en droop Johan af.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft hij gelijk in hij is goed in verstoppertje spelen !!!!!!!!!!!!!

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die grootbek van een Snor heeft makkelijk praten vanuit zijn ivoren toren. Hij gebruikt de media zoals o.a dit forum om zijn provocerende onzin nog verder te verspreiden wat hij doet om de kijkcijfers te beïnvloeden. Zelf heeft hij geen social media de lafaard zodat niemand op zijn provocaties kan reageren. De lafaard geeft er de voorkeur aan dat via zijn dochter op social media alle modder over haar heen wordt gespuid van diegene die hun gal willen spugen op zijn onzinnige provocaties. En als hij dan een keer een uitglijder maakt met een blufverhaal uit het verleden waardoor hij zijn concertjes en radio activiteiten kwijt raakt dan zit hij te janken alsof hij het slachtoffer is van het grootste onrecht. Ja wie zijn kont brand moet op de blaren zitten Johan Derksen.

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volledig met je eens. Eindelijk iemand die dit als zodanig durft te stellen. Chapeau.

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dank U fijn om te lezen.

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

haha die derksen..van de sar moet mourihno naar ajax halen..die is nu wel te betalen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen