'Bayern München kwam hoopvolle belofte niet na aan Gravenberch'

30 januari 2023, 15:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ryan Gravenberch verruilde Ajax afgelopen zomer voor Bayern München, maar de stap naar de Duitse grootmacht heeft nog niet succesvol uitgepakt voor de middenvelder. Gravenberch kwijnt in Zuid-Duitsland weg op de bank. Daar is in de eerste maand van dit kalenderjaar geen verandering in gekomen. Een tussentijdse transfer was desondanks geen optie voor de koploper van de Bundesliga.

Verschillende clubs deden de voorbije periode navraag naar de situatie van Gravenberch en hadden wel oren naar een tijdelijke samenwerking met de Nederlander. Bayern München zag echter niets in een tussentijds vertrek van de middenvelder, waardoor hij in ieder geval ook in de tweede helft van dit seizoen speler is van Der Rekordmeister. Maar of hij ook veel aan spelen zal toekomen, zal moeten blijken. In de eerste seizoenshelft kwam Gravenberch slechts mondjesmaat in actie en in 2023 deed hij vooralsnog pas 65 minuten mee.

De oud-speler van Ajax baalt van zijn reserverol en was zelfs een beetje teleurgesteld in zijn huidige club. Gravenberch werd onlangs beloofd dat hij aan de aftrap zou verschijnen van een recente wedstrijd, maar trainer Julian Nagelsmann hield de middenvelder toch op de bank. Dat vertelde Fabrizio Romano zojuist in gesprek met The United Stand althans. Romano liet niet los over welke wedstrijd dat gaat, maar het zou ons niets verbazen als het de recente uitwedstrijd tegen RB Leipzig betreft. Toen bleef Gravenberch negentig minuten op de bank. In de wedstrijd daarop deed hij 45 minuten mee tegen 1.FC Köln. Afgelopen zaterdag moest hij genoegen nemen met twintig minuten tegen Eintracht Frankfurt.

Manchester United

Gravenberch werd onlangs door Manchester Evening News in verband gebracht met een al dan niet tijdelijke hereniging met Erik ten Hag bij Manchester United. Ten Hag en Gravenberch kennen elkaar natuurlijk goed van hun gezamenlijke periode bij Ajax. De oefenmeester liet de middenvelder in 2018 debuteren in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Gravenberch trok evenals Ten Hag na afloop van vorig seizoen de deur van de Johan Cruijff ArenA achter zich dicht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar hoef je geen medelijden mee te hebben. Geen enkele jonge speler naar mijn mening als die vertrekt naar het buitenland zonder eerst enkele jaren uit te blinken bij je Nederlandse club. Gravenberch was helemaal niet klaar voor een stap naar een Europese topclub, ook al was hij net als de meeste talenten van mening dat hij dat wel was.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja en dan nog naar absolute tob willen vertrekken was heel erg gedoemt te mislukken

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt en nu huilen

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies, dat heet overschatting van de eigen kwaliteiten. Zolang er zaakwaarnemers zijn die alleen hun zakken willen vullen met de fee voor een transfer, zal de betreffende speler zich gek laten maken en vervolgens i.p.v. een flinke stap voorwaarts er enkele terugdoen. Niet alleen Gravenberch maar ook Mazraoui is de klos, zie ook Van de Beek !

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hellemaal mee eens en huilen

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hellemaal mee eens en nu huilen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen