'Code Rood' blijft bij FC Groningen: "Maar ik ben geen wegloper"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 februari 2023 – Mark-Jan Fledderus weigert de handdoek zelf in de ring te gooien bij FC Groningen. Het is nog altijd code rood bij de hekkensluiter van de Eredivisie. Fledderus houdt wel het vertrouwen in trainer Dennis van der Ree. De laatste tijd wordt vaak geroepen dat er juist een ervaren trainer moet komen.

'Code Rood' blijft bij FC Groningen: "Maar ik ben geen wegloper"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We hebben nog niet echt de tijd gehad om daar rustig met elkaar over te praten", vertelde Fledderus op de slotdag van de transfermarkt in gesprek met ESPN. "Maar als je de eerste zes wedstrijden van je trainerscarrière verliest, dan doet dat iets met je. We hebben begin december een plan met elkaar gemaakt en we zijn we volle bak mee aan de slag gegaan. Het begon voortvarend, tot de laatste oefenwedstrijd. De klad is erin gekomen en dat zijn we nog niet teboven."

Lees ook: Te Wierik zit niet lang zonder club en blijft actief in de Eredivisie

In de studio van ESPN vroeg Hans Kraay jr. vervolgens of Van de Ree het seizoen gaat afmaken in Groningen. "Dat weet niemand. Niemand weet ook of ik het seizoen af ga maken. Dit is de voetballerij en het is de situatie waar wij in zitten. Het is voor Dennis nergens voor nodig om zich zorgen te maken. Het seizoen is nog vijftien wedstrijden, we hebben geen plannen om daar iets in te veranderen. Maar we weten niet waar het de komende weken naartoe gaat. We moeten leven in het nu en moeten niet verder kijken."

Aanwinsten
Fledderus haalde in januari meerdere nieuwelingen naar Groningen. Zij moeten helpen om de hekkensluiter te behouden voor de Eredivisie. Fledderus dacht daarbij zelf niet aan een vertrek bij de club. "Intern voel ik de steun, extern is dat op dit moment wat minder. Maar volgens mij is dat logisch. Ik ben geen wegloper, maar een winnaar. Ik vecht totdat iemand tegen mij zegt dat het beter is dat iemand anders het gaat doen. Ik heb niet gedacht aan opstappen", besloot de technisch directeur.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd