Eredivisie opgelet: 'Sinkgraven bedankt voor transfer en dient contract uit'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 februari 2023 – Daley Sinkgraven heeft ondanks zijn reserverol bij Bayer Leverkusen besloten om dit seizoen bij de Duitse club te blijven. De vleugelverdediger kon kiezen voor een late transfer nar het Belgische Anderlecht, maar heeft daar vriendelijk voor bedankt. Daardoor is de linksback komende zomer transfervrij op te pikken in Duitsland, wat mogelijk interessant kan zijn voor clubs uit de Eredivisie.

Eredivisie opgelet: 'Sinkgraven bedankt voor transfer en dient contract uit'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sinkgraven werd in de laatste paar dagen voor het sluiten van de transfermarkt aangeboden bij Anderlecht, aangezien Bayer Leverkusen weinig perspectief op speelminuten voor hem ziet in de tweede seizoenshelft. Het Belgische medium Het Nieuwsblad weet dat de linksachter de rest van het seizoen kon uit komen voor Anderlecht, de nummer elf van België, maar dat avontuur trok Sinkgraven niet aan.

Daardoor blijft de oud-Ajacied voorlopig nog onder contract bij Bayer Leverkusen staan, waar hij zijn laatste maanden lijkt in te gaan. Gezien zijn huidige rol is het onwaarschijnlijk dat Sinkgraven zijn contract gaat verlengen, waardoor hij komende zomer transfervrij is. Mogelijk volgt dan een terugkeer naar de Eredivisie.In het verleden toonde Feyenoord al eens interesse in de linksback.

Mitchel Bakker
De 27-jarige Sinkgraven heeft jaren gehad waarin hij regelmatig aan spelen toekwam in Leverkusen, maar dit seizoen valt dat tegen bij de club uit het Ruhrgebied. De verdediger deed slechts zes wedstrijden mee in de competitie en van die zes wedstrijden kwam die het vaakst ook als invaller binnen de lijnen. Zijn Nederlandse concurrent, Mitchell Bakker, staat er beter op bij de nummer negen van Duitsland.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Bundesliga

  gerelateerd