'Everton komt na mislopen Danjuma en Giroud uit bij clubloze spits'

1 februari 2023, 19:26

Everton hoopt de teleurstellend verlopen transferperiode toch nog niet volledig in mineur te laten eindigen. De nummer negentien de Premier League benaderde veel aanvallers, maar kreeg veelal nul op rekest. De transfervrije André Ayew is nu het nieuwe doelwit van The Toffees.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is Ayew momenteel onderweg richting Londen, waar hij met twee Engelse clubs zal gaan spreken. Één daarvan is Everton, dat al de hele maand op zoek is naar de gewenste aanvallende versterking. Met welke club Everton vecht om de handtekening van de ervaren aanvaller is op dit moment niet duidelijk.

Het is voor Everton, waar Sean Dyche sinds kort aan het roer staat, te hopen dat Ayew zijn keuze laat vallen op The Toffees. De afgelopen periode greep de club namelijk naast een karrenvracht aan aanvallers. Zou wilde de club Sheraldo Becker, Kamaldeen Sulemana en Olivier Giroud wel hebben, maar allemaal kwamen ze niet naar Goodison Park.

Afketsen Danjuma-deal

Het dichtstbij was Everton bij de komst van Arnaut Danjuma, die op het allerlaatste moment besloot om toch aan Tottenham Hotspur verhuurd te worden. Nu moet Ayew naar Liverpool komen, wat kan aangezien de international van Ghana na zijn vertrek bij Al-Sadd zonder club zit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen