Weghorst krijgt vertrouwen van Ten Hag, Frenkie start bij Barça

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 februari 2023 – Erik ten Hag begint met Wout Weghorst in de basis in het League Cup-duel tegen Nottingham Forest. The Mancunians kunnen zich in de return van woensdagavond plaatsen voor de finale EFL Cup, nadat het eerste duel in Nottingham met 0-3 werd gewonnen. Bij FC Barcelona, dat op bezoek gaat bij Real Betis, heeft Xavi een plekje in de basiself vrijgemaakt voor Frenkie de Jong.

Weghorst krijgt vertrouwen van Ten Hag, Frenkie start bij Barça

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Een week geleden zette Manchester United al een hele grote stap naar de finale van de EFL Cup. Er werd in Nottingham namelijk al met 0-3 gewonnen en woensdagavond moet de klus in eigen huis worden afgemaakt. Dat moet gebeuren met Weghorst en Antony in de basis. Tyrell Malacia, die in de heenwedstrijd wel mocht beginnen, start op de bank.

Trainer Erik ten Hag laat met de basisplek van Weghorst in ieder geval zien vertrouwen te hebben in de boomlange spits, die in het City Ground van Nottingham Forest vorige week nog trefzeker was. In de competitieduels tegen Arsenal en Crystal Palace begon de international van het Nederlands elftal ook al in de basis. Positief voor Manchester United is dat Jadon Sancho na een lange periode van afwezigheid weer bij de wedstrijdselectie zit.

Frenkie start
Bij FC Barcelona vormt Frenkie de Jong woensdagavond in Sevilla het middenveld met Pedri en Sergio Busquets. Een flinke opsteker voor hoofdtrainer Xavi is dat hij weer kan beschikken over Robert Lewandowski, die de afgelopen wedstrijden in de Spaanse competitie geschorst was.

  • Topclub Adv

    Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Nederland beide speelhelften wint tegen Gibraltar!

    Wint Nederland beide helften tegen Gibraltar? Dan kun je met één euro vijftig tot honderd euro bijschrijven.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd