Van Dijk zorgt voor goed nieuws bij Liverpool en Ronald Koeman

2 februari 2023, 21:35

Virgil van Dijk heeft zijn rentree gemaakt op het trainingsveld bij Liverpool. De verdediger raakte in tegen Brentford geblesseerd en miste vijf wedstrijden van The Reds, maar lijkt op tijd fit voor de Champions League-clash met Real Madrid

Naast Virgil van Dijk stond ook Roberto Firmino weer op het veld donderdagochtend. Een mooie opsteker voor de club, want Liverpool kampt met een overvolle ziekenboeg. Sterkhouders Diogo Jota en Luis Diaz staan nog tot het einde van deze maand aan de kant. Een grote tegenvaller voor Jürgen Klopp en alle Liverpool-fans, maar de kersverse aanwinst Cody Gakpo kan door de blessures van zijn teamgenoten wel rekenen op veel speelminuten in het shirt van Liverpool. Het eerste doelpunt van Gakpo laat nog even op zich wachten, maar eens moet de eerste keer zijn.

Merseyside Derby

Middenvelder Arthur is al maanden lang geblesseerd en deze week meldde Ibrahima Konaté zich af bij de trainer. De Fransman heeft een race tegen de klok om het treffen met Real Madrid te halen, maar aangezien Van Dijk weer terug is lijkt Klopp al een vervanger klaar te hebben staan. Wanneer Van Dijk weer wedstrijden kan spelen is onduidelijk, maar volgens verschillende media is de Merseyside Derby tegen Everton van 13 februari een realistisch doel. 

Oranje

Ook Ronald Koeman zal blij zijn met de terugkomst van Van Dijk. In maart staat de eerste EK-kwalificatiewedstrijd al op het programma. De selectie van de kersverse bondscoach heeft gelijk de moeilijkste wedstrijd als eerste. Oranje moet namelijk op bezoek bij Frankrijk. Een aantal dagen na het treffen met de WK-finalist in Qatar staat op papier de makkelijkste wedstrijd op het programma, dan wacht een duel met Gibraltar. Altijd lastig. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen