'Serieus probleem Ten Hag: United-sterren willen talent niet terug'

5 februari 2023, 19:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag doet er verstandig aan om de talentvolle Mason Greenwood (21) dit seizoen nog niet terug te halen bij de A-selectie van Manchester United. De selectie van The Red Devils ziet het naar verluidt niet zitten om het megatalent alweer te laten aansluiten. De belangrijke krachten van de Premier League-grootmacht zijn bang dat het proces dan wordt verstoord.

Dat schrijft The Sun althans. Greenwood wordt sinds vrijdag niet langer verdacht voor de vermeende verkrachting en mishandeling van zijn ex-vriendin. Omdat een belangrijke verklaring ingetrokken werd, kwam de zaak te vervallen. Manchester United kondigde aan dat er intern stappen ondernomen worden in deze zaak en Ten Hag verwees tijdens de persconferentie desgevraagd naar het statement dat de clubleiding over hem naar buiten had gebracht.

De belangrijke krachten, 'the Manchester United-stars' volgens het boulevardmedium, zijn eensgezind en uitgesproken richting Ten Hag: Greenwood hoeft wat hen betreft dit seizoen nog niet terug te keren bij de A-selectie. 'Op dit moment is de kleedkamer het gelukkigst sinds een hele lange tijd. En niemand wil de boot laten schommelen', schrijft The Sun.

Lees ook: Vijf 'hoofdpijndossiers' voor Erik ten Hag bij Manchester United

Ook zouden de sponsoren zijn gevraagd wat er met het gevallen megatalent moet gebeuren, maar zij hebben zich niet duidelijk uitgesproken. Momenteel is de situatie duidelijk: Greenwoord, die meer dan 100.000 pond per week verdient, is geschorst en mag niet trainen of spelen namens Manchester United. De eenvoudig international van Engeland speelde al 129 duels voor The Red Devils, waarin hij 35 keer scoorde en twaalf assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen