Van der Sar zelfkritisch: "Ik geef mezelf geen voldoende"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 februari 2023 – Edwin van der Sar geeft zichzelf geen voldoende voor zijn werkzaamheden bij Ajax. De algemeen directeur van de Amsterdammers krijgt de laatste tijd veel kritiek te verwerken bij de huidige nummer drie van de Eredivisie. Van der Sar gaf maandagavond aan ook kritisch naar zichzelf te kijken.

Van der Sar zelfkritisch: "Ik geef mezelf geen voldoende"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het was enorm zwaar", blikte Van der Sar bij Rondo van Ziggo Sport terug op de afgelopen periode. "We hebben met aspecten te maken hebben gehad, waar we nooit hadden verwacht mee te moeten dealen. Het is geen voldoende, ik ben zelf vrij kritisch. Ik had veel dingen beter moeten doen. Maar het meeste leer je van de jaren dat je geen kampioen wordt. Ik ben niet trots op mezelf als we kampioen worden of we een mooie deal sluiten met Adidas. Dat is gewoon mijn werk."

Lees ook: Edwin van der Sar baalt van Wesley Sneijder: "Wees dan een vent"

Van der Sar hoopt dat Ajax snel nieuws kan brengen over een technisch directeur. "Ik denk dat het wel belangrijk is om de komende twee maanden duidelijkheid te krijgen. Dat is eigenlijk een taak van de Raad van Commissarissen, die heeft mij ook aangesteld. Het is wel fijn als er bepaalde samenwerking is, dat ik met iemand door een deur kan. We willen binnen twee maanden duidelijk hebben wat we met de technisch directeur gaan doen. Of dat intern of extern wordt ingevuld."

Alfred Schreuder
De geplaagde directeur ging bij Rondo ook in op andere zaken rond Ajax. Zo sprak hij onder meer over het ontslag van trainer Alfred Schreuder, de teleurstellende transferzomer van Ajax en een mogelijke rentree van Daley Blind. Daarnaast liet Van der Dar blijken niet blij te zijn met recente uitspraken van Wesley Sneijder, die aan tafel bij Veronica Offside sprak over een mogelijke transfer van Ajax. "Wees dan een vent en kom gewoon aan de directietafel zitten", aldus Van der Sar.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd