Feyenoords' sta-in-de-weg Branderhorst gratis op te halen: "Kantelpunt in mijn carrière"

9 februari 2023, 23:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mattijs Branderhorst was woensdagavond de grote sta-in-de-weg van Feyenoord. De goalie hield liefst 23 (!) pogingen van de Rotterdammers uit het doel en was daarmee een van de uitblinkers. Toch is er door Jasper Cillessen weinig toekomst voor hem bij NEC, waardoor hij hoopt zichzelf in de kijker te hebben gespeeld voor een zomerse transfer.

"Dit duel kan een kantelpunt zijn in mijn carrière. Misschien dat er nu heel interessante clubs voorbij komen door mijn transfervrije status", vertelt Branderhorst tegenover De Gelderlander na zijn ijzersterke optreden. "Je hoopt op avonden als deze, waarop je veel te doen krijgt en zo kan laten dat zien dat je wekelijks hoort te spelen. Beter dan dit had ik het niet kunnen doen. Oké, als ik ook nog een strafschop had gepakt."

In de winterstop kon de goalie al naar Vitesse, maar die aanbieding weigerde hij. "Ik denk dat ik niet hoef te kijken naar clubs die op de ranglijst onder NEC staan. Dat ik op basis van deze wedstrijd een flinke stap kan maken, is wat opportunistisch. Maar ja, de voetbalwereld is opportunistisch. Dus het zou zomaar kunnen", zei Branderhorst.

Lees ook: Feyenoord en NEC op Rapport: hoogste cijfer voor Branderhorst

Ook bij de NOS ging hij in op zijn situatie. "Jasper heeft nog een doorlopend contract en is gehaald als eerste keeper. Dat begrijp ik. Maar ik wil ook spelen en als dat hier niet kan, dan moet ik verder gaan kijken. Zolang Jasper blijft, is er voor mij geen toekomst bij NEC", zei de keeper, die zijn laatste duel dus mogelijk heeft gespeeld. "Als we ons aan de afspraken houden, dan zou dit weleens mijn laatste wedstrijd geweest kunnen zijn. Ik ben benieuwd wat er gaat komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Chillesen lekker by nec latten anders alle vrouwen in Amsterdam zwanger door chillesen 😀

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee chillesen is goede dek hengst neukt vrouwen en maakt baby's en gaat er dan van door haha😀

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

2e keeper voor Ajax, Stekelenburgs contract niet verlengen ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen