Ten Hag slachtoffer van overname Manchester United? "Dan gaat hij er 100% zeker uit"

9 februari 2023, 23:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag (53) zou moeten vrezen voor zijn baan bij Manchester United. De Engelse club staat mogelijk voor een overname in het komende half jaar en als Qatarezen - een van de twee overnamekandidaten - aan het roer komen, dan zou dat het einde betekenen van de Nederlandse coach bij The Red Devils.

Dat heeft Chris Woerts althans verteld in een uitzending van Vandaag Inside. Volgens de sportmarketeer moet de Nederlandse coach zich serieuze zorgen maken. "Er is een grote strijd gaande tussen de Qatarezen en Jim Ratcliffe", vertelde Woerts over de opvolgers van The Glazers. De Amerikaanse familie wil al langer af van de eigendomsaandelen van Manchester United en een verkoop is aanstaande, alleen de bestemming is nog niet bekend.

Vooral als de zakenlieden uit Qatar de overnamestrijd winnen, moet Ten Hag vrezen. "Als de Qatarezen de boel overnemen, dan krijg je dezelfde situatie als destijds bij Manchester City. Daar is het een soort FC Barcelona twee", weet Woerts. "Zij zetten een eigen management, een eigen trainer en een eigen commercieel directeur neer. Dan komt er echt een eigen team", zei Woerts.

Lees ook: 'Ten Hag vangt bot bij toptarget en komt mogelijk weer bij Ajax uit'

Hoewel er aan tafel wel twijfels waren over de beweringen van Woerts, weet hij zeker dat het mis zal gaan voor Ten Hag bij een overname. "Hij is maar zes maandjes bezig. Honderd procent zeker dat de Qatarezen hun eigen mensen er neerzetten. Arabieren zijn andersoortige mensen. De financial fair play bestaat dan niet meer", beweerde Woerts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou leuk voor die supporters. Dan zie je na het vertrek van Ferguson in 2013 de ene na de andere trainer falen. Heb je na 10 jaar eindelijk een trainer die het op de rit krijgt en dan dit. Het is te hopen dat United zijn ziel niet verkoopt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen