'Mourinho overhoop met clubleiding Roma', Karsdorp genegeerd

10 februari 2023, 16:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het huwelijk tussen José Mourinho en AS Roma begint steeds meer scheurtjes te vertonen. De Portugese oefenmeester wilde vrijdag de media niet te woord staan waardoor een geplande persconferentie niet doorging. Ondertussen wordt Rick Karsdorp nog altijd genegeerd door zijn trainer. 

Volgens de sportkrant Corriere dello Sport ligt Mourinho achter de schermen overhoop met technisch directeur Tiago Pinto, die namens de Amerikaanse eigenaren het transferbeleid van de club uitzet. Naar verluidt is de ervaren trainer niet blij met het gebrek aan breedte van zijn selectie, waardoor hij niet in alle competities vol gas kan geven met zijn elftal. De grote problemen met Nicolò Zaniolo, die inmiddels is vertrokken naar Galatasaray, hebben daar niet aan bijgedragen. 

Voor het uitduel met Lecce van komende komende zaterdag leek een rentree van Rick Karsdorp een serieuze optie voor Mourinho. Door blessures en tegenvallende prestaties van zijn concurrenten zou de Nederlander een laatste kans van de Portugees krijgen schreef journalist Gianluca di Marzio donderdag nog, maar daar lijkt weinig van terecht te gaan komen. Volgens berichten in Italiaanse media heeft de rechtsback de training van vrijdag vroegtijdig verlaten en maakt hij geen deel uit van de wedstrijdselectie die zaterdag naar Lecce afreist. 

Lees ook: Mourinho draait 180 graden over 'verrader' Karsdorp

In november was Karsdorp na afloop van het uitduel met Sassuolo de gebeten hond bij Mourinho. De oud-Feyenoorder viel tijdens die wedstrijd in maar werd na afloop 'een verrader' genoemd door zijn trainer, die sindsdien geen gebruik meer van zijn diensten wenste te maken. Karsdorp leek afgelopen winter op weg naar de uitgang, maar zag onder meer een overstap naar Fulham in het water vallen. Ook geruchten over interesse van Ajax werden geen werkelijkheid. 

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen