Trainingen bij OJC Rosmalen deden Sancho goed: "Hij is helemaal terug"

11 februari 2023, 16:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Toen Jadon Sancho in november opdook bij amateurclub OJC Rosmalen leidde dat tot lichtelijke ongeloof in Brabant én in Engeland. De aanvaller van Manchester United werkte buiten de selectie aan zijn mentale problemen en dat heeft volgens trainer Erik ten Hag goed uitgepakt. "Jadon heeft hard aan zichzelf gewerkt en is nu terug", vertelt de oefenmeester in een interview met Sky Sports.

Sancho kwam twee seizoenen geleden voor zo'n 90 miljoen euro over van Borussia Dortmund, maar kon nog niet overtuigen bij The Red Devils. Zoals gezegd speelden mentale problemen een rol hierin en deed de 22-jarige aanvaller een stapje terug. "Ik denk dat het de juiste beslissing was voor hem om even afstand te nemen van het team", zegt Ten Hag.

"Hij wordt steeds sterker en hij staat er duidelijk beter voor dan twee of drie maanden geleden", vult de Nederlander aan. Ten Hag geeft aan dat Sancho de tijd krijgt met zijn herstel. "Zijn terugkeer zal stap voor stap gaan. Nu komt hij van de bank af en ik hoop dat hij binnenkort de volgende stap kan zetten."

Gewenste rentree

Afgelopen woensdag tegen Leeds United (2-2) maakte Sancho voor het eerst sinds 22 oktober weer minuten in het elftal Manchester United. De aanvaller kwam rond het uur in de ploeg en had een groot aandeel in de comeback van The Red Devils. Sancho tekende in de 70ste minuut voor de gelijkmaker waardoor United een thuisnederlaag voorkwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen