Bliksemontslag voor Jones bij hekkensluiter Southampton

12 februari 2023, 11:31   Bijgewerkt: 12 februari 2023, 11:39

Trainer Nathan Jones is na acht duels alweer ontslagen bij Southampton. De manager van de nummer twintig uit de Premier League is alweer de negende trainer die wordt weggestuurd bij een club. De 1-2 nederlaag tegen het tiental van Wolverhampton Wanderers deed Jones de das dom. De voormalige club van onder andere Ronald Koeman kan weer op zoek naar een nieuwe trainer. Voor nu is Rubén Sellés aangesteld als interim-coach.

In november nam Jones op zijn beurt nog het roer over van Ralph Hasenhüttl. Deze trainerswissel heeft alleen niet het gewenste resultaat opgeleverd. Het enige succes wat er onder leiding van de Engelse trainer was, dat was de knappe 2-0 overwinning in de League Cup tegen Manchester City. Alle andere zeven wedstrijden werden verloren, waardoor The Saints onderaan staan in Engeland. 

Southampton scoorde zes keer onder zijn leiding en kreeg er liefst zestien om de oren. Door de zwakke reeks onder Jones kwam de hekkensluiter van de Premier League tot de conclusie om hem te ontslaan. De achterstand op de veilige zeventiende plaats bedraagt ondanks de zwakke reeks slechts vier punten.

Eerder was Jones werkzaam bij Championship-ploeg Luton Town. Daar bereikte hij vorig jaar de play-offs voor promotie naar de Premier League. In een wedstrijd met Huddersfield Town ging de droom om te promoveren echter verloren voor de stuntploeg. Door goede prestaties met Luton Town kon Jones in november naar Southampton, waar hij nu dus alweer ontslagen is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen