'Torino hangt enorm prijskaartje aan in Engeland zeer gewilde Schuurs'

14 februari 2023, 22:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Perr Schuurs is na zijn vertrek bij Ajax helemaal opgeleefd. De verdediger is bezig aan een uitstekend seizoen bij het Italiaanse Torino en heeft zich naar verluidt in de kijker gespeeld bij enkele Europese topclubs. Mochten die clubs in de transferzomer zaken willen doen, zullen ze diep in de buidel moeten tasten. Tuttosport weet dat Schuurs, die nog tot medio 2026 vastligt bij Torino, alleen voor vijftig miljoen euro mag vertrekken.

De sportkrant meldde eerder al dat onder meer Atlético Madrid en Internationale geïnteresseerd waren in de 23-jarige centrumverdediger. Drie clubs in de Premier League lijken Schuurs nu ook op het verlanglijstje te hebben gezet. Tottenham Hotspur, Liverpool en Manchester United houden de verrichtingen van Schuurs volgens de krant nauwlettend in de gaten.

Marktwaarde verdubbelt

Vijftig miljoen euro moeten clubs dus neertellen voor de Limburger. Een maandje geleden was deze prijs nog half zo laag. Toen schreef Tuttosport dat Schuurs een waarde had van zo'n 25 miljoen euro. Volgens Torino-trainer Ivan Juric is de belangstelling volledig terecht: "Hij is de leider in de achterhoede van Torino", citeert de krant hem.

Schuurs moest bij Ajax genoegen nemen met een reserverol en vertrok in 2022 naar Torino, dat toen zo'n negen miljoen euro betaalde voor de oud-speler van Fortuna Sittard. Zijn dienstverband in Italië pakt tot dusverre prima uit en zijn goede spel valt op. Begin januari stond Schuurs zelfs op de voorpagina van Tuttosport. De verdediger werd toen bij Inter al gezien als de opvolger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Milan Skriniar. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen