'Terugkeer Messi bij Barcelona is uitgesloten, ook PSG-toekomst onzeker'

15 februari 2023, 21:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De FC Barcelona-fans die hoopten op een terugkeer van Lionel Messi (35), hebben slechts nieuws gekregen. Aan het einde van het seizoen loopt het Paris Saint-Germain-contract van de Argentijnse superster af en er werd volop gespeculeerd over interesse vanuit Barça. De Franse journalist Jonathan Johnson meldt woensdagavond echter aan CaughtOffside dat een comeback ver weg lijkt.

"Messi voelt zich nog steeds gekwetst en boos over het einde van zijn tijd bij Barcelona", weet Johnson. Twee jaar geleden vertrok Messi bij zijn grote liefde. De Argentijn heeft niks tegen het huidige clubbeleid, maar is volgens Johnson nog altijd boos over zijn afscheid. "Er is daarover nog steeds veel frustratie aan Messi's kant. Een terugkeer naar Camp Nou lijkt zo goed als uitgesloten."

Vraagteken achter langer PSG-verblijf

Het is nog maar de vraag of Messi volgend seizoen nog wel bij PSG speelt. Johnson weet dat er later deze maand gesprekken zullen plaatsvinden over een nieuwe verbintenis. "Op dit moment is er nog niets beslist, ook niet over het salaris van de speler", weet de journalist. "Maar één ding is zeker: deze mogelijke verlenging is net zo belangrijk voor de Ligue 1 als voor PSG. De Franse competitie heeft er alle belang bij dat een speler van Messi's kaliber doorgaat."

Door de winst van het WK in Qatar heeft Messi zo'n beetje alle prijzen die er te winnen zijn behaald. In het seizoen 2021/22 nam de Argentijn na zestien jaar afscheid van 'zijn' Barcelona om te gaan voetballen bij PSG. Bij de Parijzenaren kwam de aanvaller tot nu toe tot 44 competitiewedstrijden, waarin hij zestien keer scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

messi naar bayern haha

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Anders gaat ie toch lekker in de woestijn uitbollen naast onze vriend Ronaldo, ook prima.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen