Real-trio twijfelgeval, Van Dijk op weg terug voor CL-clash op Anfield

17 februari 2023, 16:00

Virgil van Dijk lijkt op de weg terug in aanloop naar de Champions League-clash van Liverpool met Real Madrid. De Nederlandse verdediger zat tegen Everton afgelopen maandag al op de bank, maar mocht niet invallen. Hij lijkt hard op weg naar volledige fitheid in aanloop naar het duel op het miljardenbal.

Een blessure die Van Dijk opliep in het duel met Brentford op 2 januari gooide flink roet in het eten voor trainer Jürgen Klopp, Van Dijk heeft namelijk al zeven duels gemist voor The Reds. De Liverpool Echo weettdat de verdediger deze week weer volledig heeft meegedaan met de groepstraining, een goed teken dus. Aanstaande zaterdag gaat Liverpool op bezoek bij de opkomende reus Newcastle United, Jürgen Klopp zei op de persconferentie van Liverpool dat hij denkt dat VVD kan starten tegen The Magpies

 

Real Madrid heeft minder goed nieuws gekregen in aanloop naar de topper in de Champions League. Karim Benzema is namelijk een twijfelgeval. De Franse sterspeler ontbreekt dit weekend in de wedstrijdselectie nadat hij de laatste wedstrijd tegen Elche eindigde met een lichte blessure. "Karim Benzema zal dit weekend niet aanwezig zijn tegen Osasuna in Pamplona. Gisteren is hij mank gelopen, er is geen blessure, maar ze willen geen problemen voor dinsdag op Anfield", twitterde journalist Alberto Pereiro. 

Thibaut Courtois ontbrak afgelopen weekend tegen Elche vanwege een hamstringblessure, maar van hem wordt verwacht dat hij wel weer fit is voor de CL-clash. Toni Kroos is net als Benzema een twijfelgeval, hij had buikproblemen en ontbrak volgens Marca dinsdag op de training. Courtois zit bij de wedstrijdselectie voor het duel met Osasuna dit weekend, Kroos niet.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen