Hugo Borst kijkt met argusogen naar ontwikkelingen bij Ajax

20 februari 2023, 18:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hugo Borst beschouwt Ajax als voornaamste concurrent van Feyenoord in de strijd om de landstitel. Of het lek in Amsterdam boven is, weet hij echter niet.

Ajax heeft sinds de trainerswissel de smaak aardig te pakken en liet onder John Heitinga nog geen enkel punt liggen in de Eredivisie. "Gisteren gaf Sparta behoorlijk ruim baan en daardoor was Ajax een keer een hele wedstrijd dominant. Ze struggelen tegen een Europees onderdeurtje. En ook tegen RKC was het maar één helft goed. Ze zeggen het lek boven te hebben, de ArenA was weer euforisch, maar ik moet het nog zien", zegt Borst bij FC Rijnmond, een programma van RTV Rijnmond.

Waar Borst zijn twijfels over Ajax heeft, ziet hij dat Feyenoord het geluk van de kampioen heeft. "Je kunt niet ontkennen dat Feyenoord ook enorm veel geluk heeft dit seizoen. En dat dwing je ook af, als je zo aanvallend wisselt en kansen blijft creëren", aldus de journalist, die weet dat de titelkoorts heerst in De Kuip. "Ik vind dat het nog niet zou moeten, maar dat je wel van de daken moet schreeuwen dat je meedoet om het kampioenschap."

In Rotterdam-Zuid zijn ze voorzichtig, merkt Borst. "Maar als je drie punten voor staat, de beste trainer van de top-5 hebt - hoewel er na dit weekend eigenlijk een top-2 is, nu de rest wat is afgehaakt - de hechtste gemeenschap hebt… Ik vind Feyenoord echt een vechtmachine met teamgeest. Ze zijn het fitst. Alles heeft er alle schijn van dat Feyenoord kampioen gaat worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hugo wie?

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord heeft afgelopen weken punten laten liggen tegen Utrecht, Psv, Ajax en Twente. Ajax krijgt nog een zwaar programma oa Psv en Twente uit. Als Ajax kampioen wordt zal Heitinga dan aanblijven als trainer van Ajax 1?

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

tegen Feyenoord wint ajax! dus even de ploegen die met 11-man voor het doel liggen winnen en ajax is spek koper,. en als de scheidsrechters doen wat ze moeten doen komt het goed met het kampioen schap van AJAX. Feyenoord raakt ook nog wel punten kwijt aan kleinen clubjes!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De ploegen die met 11 voor de goal liggen 😀. Je bedoeld dat countervoetbal wat jou ploeg speelde in de kuip en in de arena tegen betere ploegen dan volendam.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik kijk naar de toekomst van AJAX en dat ziet er roos kleurig uit als de tegen standers met 11-man maar voor de doel blijven liggen krijg ajax wel 3of 5 kansen ! en denk je dat Feyenoord maar blijf winnen? de enen na de anderen Feyenoord speler raakt geblesseerd de komende weken!

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

JA !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen