Sneijder kreeg opdracht mee van kritische spelers: "Regel jij het met Dirk?"

21 februari 2023, 08:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wesley Sneijder heeft aan tafel bij Veronica Offside onthuld dat spelers van ADO Den Haag in september bij hem hun beklag hebben gedaan over Dirk Kuyt. De recordinternational voorzag zijn oud-ploeggenoot daarop van advies.

"Het schiet mij nu te binnen: ik was vorig jaar, toen Dirk nog trainer van ADO was, bij de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht in De Galgenwaard", begint Sneijder zijn verhaal. "Na afloop sprak ik met een paar gasten van ADO. Zij zeiden: het moet een stuk soepeler, er zijn te veel regels. Regel jij dat maar even met Dirk."

Sneijder besloot daarop Kuyt van advies te voorzien. "Ik zei tegen Dirk: probeer het wat soepeler, laat die jongens los en geef ze wat ruimte. Misschien betaalt dat zich terug. Dat is uiteindelijk niet gebeurd, denk ik. Er worden zo veel regels gemaakt. Laat die gasten een beetje vrij. Dat is goed voor de groep en sfeer. Als je dan punten gaat pakken, kun je zomaar doorgaan."

Andy van der Meijde begrijpt niet dat Kuyt met zijn ervaring als speler zo veel regels instelde voor de spelersgroep van ADO. "Hij is zelf toch ook voetballer geweest, dan weet hij dit toch?", spreekt hij zijn verbazing uit. "Dat hoor ik van heel veel oud-voetballers: zij veranderen als trainer", reageert Sneijder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sneijder maakt zichzelf erg graag héél belangrijk. Hij ging wel eens even Ihattaren helpen, hij kwam met een hele rij spelers die enorm geschikt waren voor Ajax want dat ging hij van der Sar persoonlijk even vertellen, en nu zijn er zelfs spelers van Ado die uitgerekend zijn hulp nodig hebben want ze zijn ontevreden en als je ontevreden bent dan is Sneijder de go-to persoon.... Aldus megalomaantje Sneijder.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen